Seminar: Eksilet som forfattervilkår

I anledning af bogen Ordenes Asyl, Inledning til den moderna exillitteraturen, holder det nordiske netværk FSL, Forfatterskolen samt svensk og dansk PEN et seminarium om at skrive i eksil med forfattere som har personlig erfaring med eksil og asyl. Det foregår

Fredag den 24.2. kl. 19.00 – 20.30

På Forfatterskolen

Peder Skramsgade 2A København K.

Digteren og kritikeren Magnus William-Olsson er vært og blandt de medvirkende er digter og oversætter Murat Alper, skribent, digter og oversætter og Angela Inès Garcia og forfatter og journalist Mustafa Can.

 

Efter seminariet er Dansk PEN vært ved et lille glas.

Seminaret er en del af Kritikerfestivalen, der er en række åbne arrangementer som finder sted i Malmø, Lund og København i denne uge. Det fulde program er vedhæftet.

 

Tilmelding jl.lohmann@gmail.com eller info@lone-kuhlmann.dk

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Dansk PEN

 

8 tanker om “Seminar: Eksilet som forfattervilkår”

  1. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  2. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.